Over ons

Over ons

Badkamerrenovatie Plus

Een badkamer staat centraal in het gezinsleven; van de vader die zijn zoon leert scheren tot tieners die veel te lang de badkamer inpalmen. Voor veel mensen is de badkamer daar bovenop een plaats om écht te onthaasten en een moment voor zichzelf te nemen.

Image

Ons Doel

Is een tevreden klant die tot rust komt in een perfect, afgewerkte, gebruiksklare badkamer

Van Kapotte Kraan Tot Totaal-Transformatie

Bij badkamerrenovaties is het van uiterst belang dat u kunt vertrouwen op een bekwame vakman.

Bij Plus help ik u bouwen aan de badkamer van uw dromen, mijn jarenlange ervaring in de sector zet ik in om bij elk project advies op maat te geven en met een grondige kennis van de geschikte materialen match ik dit aan het voorziene budget. Zo kan Plus de beste prijs-kwaliteit garanderen.

Badkamerrenovatie Plus is een bewuste eenmanszaak. Dit heeft als grote voordeel dat u altijd rechtstreeks met mij persoonlijk in contact komt. Ik neem het totaalproject in handen en kan op deze manier de beste service garanderen. Dit allemaal binnen de afgesproken deadline.

Uw project krijgt dan ook mijn onverdeelde aandacht. Plus concentreert zich op één werf tegelijkertijd, er wordt nooit een tweede werf opgestart alvorens de eerste tot in de puntjes is afgewerkt. Op deze manier is uw project altijd prioriteit!

Plus is bovendien trots op het afgewerkt product en zorgt altijd voor een proper achtergelaten woning.

Ontwerp01

In deze fase beslist u wat u wilt veranderen en wat uw prioriteiten zijn. Wij maken een gedetailleerd ontwerp t dat past bij uw wensen, budget en de structuur van uw huis.

Voorbereiding02

De ruimte wordt voorbereid voor de nieuwe inrichting: verwijderen van alle bestaande fittingen, controle leidingen, aanpassing elektriciteit. Vloer en wanden worden voorbereid op de nieuwe tegels.

Installatie03

Neuwe sanitaire voorzieningen worden geïnstalleerd. De vloerbedekking wordt gelegd en de wandtegels worden geplaatst. Ten slotte wordt alles netjes afgewerkt en worden de laatste details geïnstalleerd.