Diensten

Van kapotte kraan tot totaal-transformatie

De titel verklapt het al!
Neem contact op met badkamerrenovatie Plus voor de kleinste herstellingen tot de grootste badkamerprojecten.
Dit hoeft zich trouwens niet te beperken tot uw badkamer, Plus komt tot in het kleinste kamertje!

Afbraakwerken

Badkamerrenovatie Plus verwijdert - indien nodig - alle bestaande fittingen en accessoires, inclusief de vloer en de wandtegels. Indien er materialen gerecupereerd moeten worden breek ik dit zonder beschadiging uit.


Sanitaire werkzaamheden & installaties

Niets dat meer op de zenuwen werkt dan een druppende kraan. Plus komt tot bij u thuis voor kleine herstelwerken, het plaatsen van toiletten, (inloop)douches, bad alsook het (her)leggen van leidingen.


Betegeling

Badkamerrenovatie Plus werkt uitsluitend met hoogwaardige tegels en materialen van gerenommeerde leveranciers, zodat u verzekerd bent van een duurzaam en kwalitatief resultaat.Ventilatie

Ventilatie is essentieel! Een slecht verluchte badkamer kan leiden tot heel wat problemen: schimmels die schade toebrengen aan uw gezondheid maar vocht ook brengt schade toe aan uw ruimte. Het badkamerraam kiepen is vaak niet voldoende om al het vocht te verdrijven. Plus zorgt voor de geschikte ventilatie voor elke ruimte.


Elektrische werkzaamheden

Correcte verlichting is een must in een badkamer. Plus helpt in het denkproces en voert het lichtplan minutieus uit. Hieronder valt eveneens het plaatsen van stopcontacten, het vervangen van elektrische boilers en het leggen van de elektrische bekabeling. Ook voor het plaatsen van regenwaterpompen kunt u bij Plus terecht.


Plafonds

Indien nodig plaatst Plus een waterbestendig gyproc plafond of plafondpanelen afhankelijk van de gewenste stijl en ruimte.

Vloeren

De vloer heeft een grote impact op het totaalproject. Hiervoor doet u best beroep op een vakman, ik zorg voor een vlakke, correcte plaatsing van het gewenste materiaal (keramische tegels of kliklaminaat) en creëer op deze manier een vloer waar u kunt blijven van genieten.


Afwerking

Hier begint het leukste deel. Uw badkamer heeft vorm gekregen, nu volgt nog de afwerking. Van betegeling tot het vernieuwen van uw kranen, met oog voor detail legt Plus hierbij de finishing touches in de badkamer van uw dromen. Het enige dat u nog hoeft te doen is genieten!


Orde & netheid

Plus is trots op het afgewerkt product en zorgt altijd voor een proper achtergelaten woning. Mijn doel is een tevreden klant die tot rust kan komen in een perfect afgewerkte, gebruiksklare badkamer.